Flickr sparkar bort Google & Facebook

flickr-logo

Flickr sparkar ut Google och Facebook från sin webbsajt.

Från och med den 30 juni kommer man inte att kunna logga in på Flickr med uppgifter från Google och Facebook – ett hot som webbsajten varnade kring för flera månader sedan.

Nu verkar det som att beslutet är helt officiellt och den som inte har ett Yahoo-konto uppmanas nu att skapa ett som sparas mot det befintliga man har på Flickr.

Huruvida Yahoo planerar att ta bort Google och Facebook från sina andra tjänster vet vi ännu inte, men efter Flickr så skulle det nog inte förvåna någon om fler sajter följer.

Flickr är en fantastiskt webbsajt för att lagra fotograferier på och få kritik från andra fotografer. Miljontals bilder har laddats upp och inspirationen är ändlös om man vill ha det. Det finns dessutom diskussionsgrupper för i det närmaste allt man kan tänka sig prata om.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.