Feedly till Android – nu med nytt gränssnitt!


feedly-android-2013

Populära Feedly har uppdaterat sin applikation till Android och ger den mängder av välkomna nyheter. Enligt uppgift från utvecklarna ska den nya appen erbjuda tre gånger så snabb laddning av de inlagda flödena och samtidigt visa upp ett helt nytt gränssnitt för användarna.

Då jag personligen använder Feedly otroligt mycket så är alla förbättringar ytterst välkomna, och det jag har testat av nya appen imponerar stort. Man har lagt in en mjukare skrollning, har man Feedly Pro (vilket jag givetvis har) går det nu även att söka direkt i flöden via mobilappen.

Efter att Google Reader beklagligt nog stängdes ner så har Feedly tagit över en stor mängd användare, detta tillsammans med andra nu populära tjänster som Old Reader. Det är svårt att ta över det tung ansvaret från Reader – men Feedly har, åtminstone i min mening, lyckats riktigt bra!

Läs om alla nyheterna i nya Feedly-appen och ladda ned den här.


 

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.