Fallout 4 uppdateras för next-gen under 2023

bethesda fallout 4 skarm

Fallout 4 får en stor uppdatering under 2023. Den tar spelet till nya generationens konsoler med förbättrad prestanda, bättre grafik och många buggfixar.

Förutom det så optimeras spelet för höga bildvisningsfrekvenser, officellt stöd för 4K-upplösning på konsolerna och mer.

Uppdateringen släpps till Fallout 4 på Xbox Series X/S, Playstation 5 och PC.

Bethesda har även sagt att de tänker lägga till mer innehåll på Creation Club med uppdateringen.

Bättre grafik till Fallout 4 redan idag

Du måste inte vänta på next-gen-uppdateringen om du vill ha bättre grafik till Fallout 4. Allt du behöver är rätt moddar.

Med rätt moddar så kan du få en upplevelse som är så nära naturtrogen som det bara går med ett spel som släpptes 2015. Och det är ruskigt bra.

Nej, du kan glömma strålspårning (raytracing) för stunden, men högupplösta texturer som ger en helt annan upplevelse än vad originalspelet kan ge.

Screenrant har en utmärkt artikel med tips på tio moddar som ger dig en förbättrad, grafisk upplevelse i Fallout 4.

Via Bethesda

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.