Eufy MACH V1 Ultra – skaftdammsugare med ångmopp

Eufy MACH V1 Ultra

Eufy har presenterat världens första skaftdammsugare med ångmopp – Eufy MACH V1 Ultra.

Den här modellen kan både dammsuga upp allt löst skräp och få bort ingrodd smuts med hjälp av ångfunktionen. Du både dammsuger och torkar golvet helt enkelt.

Det tar bara 20 sekunder från att du börjar använda MACH V1 Ultra till att ångfunktionen är tillräckligt varm och tillgänglig.

Eufy använder något de kallar ”Cordless SteamWave Technology” när ångfunktionen används. Det är i stort bara ett mer lockande namn för att hetta upp ånga till 110 grader och spraya den på underlaget för att lösa upp smuts och ta bort alla bakterier.

Eufy MACH V1 Ultra
Eufy MACH V1 Ultra är stiligt designad tycker vi. Foto: Eufy

Ångfunktionen är så klart farlig för fingrar och fötter om man råkar komma i kontakt med den absoluta närheten där ångan sprutas ut. Eufy säger att den omedelbara hettan från ångan bara når två centimeter framför munstyckena på skaftdammsugaren.

Eufy MACH V1 Ultra har en funktion för självrengöring som gör det enklare att hålla skaftdammsugaren hel och fräsch länge. Rullborsten både tvättas och torkas helt automatiskt. Dessutom cirkulerar varm luft vid borsten så att den alltid är redo att användas vid nästa städtillfälle.

Andra intressanta detaljer är att skaftdammsugare kan torka golvet åt dig. Eufy har byggt in en teknik som heter JetBlades Technology som fixar det åt dig.

Sugkraften anges till 16 800 Pa och ljudnivån till 65 dB som högst. Ett fulladdat batteri klarar upp till 82 minuters körtid. Tänk på att det försämras när du använder alla funktioner som MACH V1 Ultra faktiskt erbjuder.

Så klart kan du ansluta skaftdammsugaren till mobiltelefonen med en kompanjon-app och med en inbyggd skärm ser du den viktigaste informationen om skaftdammsugaren. Som batterinivå och hur mycket vatten som finns kvar i behållaren.

Via Eufy

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.