Efterlängtade Watch Dogs försenas rejält

ubisoft-watchdogs

Watch Dogs är en efterlängtad speltitel som var tänkt att lanseras den 19 november till Xbox 360, Playstation 3, Wii U och PC. När de nya generationernas konsoler, Xbox One och Playstation 4, släpps kommer titeln även att nå dessa.

Tyvärr kommer nu uppgifter från Ubisoft om att Watch Dogs inte kommer i november utan istället någon gång under våren nästa år. Mycket beklagliga uppgifter givetvis, men Ubisoft säger sig behöva mer tid innan lanseringen.

Istället för att kompromissa med spelarnas upplevelse så hoppas Ubisoft att en försenad lansering ska hjälpa dem att bli klara med alla småsaker som ännu inte är färdiga. Sådant hade annars gått att lösa med uppdateringar – men då skulle helhetsupplevelsen efter lanseringen ha förstörts för ett antal spelare.

Ibland tar det längre tid att optimera delar som man inte alls trodde skulle ta så lång tid, som nu med Watch Dogs. Bara att bita i det sura äpplet och hoppas att upplevelsen blir riktigt positiv när spelet väl når butikshyllorna.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.