Android 4.3 för Galaxy S4 är snart här

android-logo

Android 4.3 finns för nedladdning i en mycket sen version och du kan hitta den här. Det är webbsajten SamMobile som lyckats få tag på versionen och för den som inte vill vänta tills den officiella lanseringen sker om några veckor så går det utmärkt att testa redan idag.

Versionen i fråga ska vara en senare sådana och stå mycket nära den färdiga som kommer att släppas till användarna. Vilka buggar och andra tråkigheter som kan störa är inte känt, så testa på egen risk om du vågar. Enligt SamMobile ska det dock inte vara några större problem utan riktigt stabilt.

Notera att en installation kommer att radera allt innehåll på din Samsung Galaxy S4, så glöm inte att säkerhetskopiera allt viktigt. Vidare om Android 4.3 så kan nämnas att Google påstås färdigställa versionen för Galaxy Note 2 och även Galaxy S III. Kanske de kan släppas samtidigt med S4-versionen.

Glöm inte – länken går till en testversion, även om den nästan är färdig! Installera med stor försiktighet!

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.