Dead Island 2 finns nu på Game Pass

dead island 2 screenshot 2024

Äntligen kan du ladda ner och spela Dead Island 2 med Game Pass – både på din Xbox och i Windows. Nyheten kommer bara dagarna efter att spelet var gratis att köra på Xbox Series X/S under en kort period.

Det har länge rapporterats att Dead Island 2 skulle släppas till gamers som prenumererar på Game Pass. Men Microsoft bekräftade aldrig de uppgifterna. Idag finns spelet tillgängligt och därmed bekräftas att informationen var korrekt.

Dead Island 2 är en direkt efterföljare till populära Dead Island från 2011. Du spelar en person som överlevt början på en zombieapokalyps på en tropisk ö, och du måste använda alla tillgängliga medel för att klara dig därifrån.

När Dead Island 2 släpptes i USA blev spelet det 15:e bäst säljande totalt under 2023. Och efter den initiala succén introducerades en populär expansion med ytterligare en på gång för 2024.

Du kan läsa mer på den officiella webbsajten för spelet, eller ladda ner spelet direkt från Xbox.com.

Om du inte är prenumerant på Game Pass finns spelet att köpa till rabatterat pris just nu. Originalpriset är 879 kronor medan det rabatterade priset är bara 483 kronor. Du sparar alltså nära 400 kronor, eller 45 % av ursprungspriset.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.