Cyberpunk 2077 får inte stöd för multiplayer – på länge

cyberpunk 2077 2 preart

Cyberpunk 2077 har en värld som är upplagd för att kunna upplevas med andra spelare i multiplayer. Tyvärr är det inget du kan räkna med inom de närmaste månaderna.


CD Projekt Red har en plan för att lägga till ett multiplayerläge i Cyberpunk 2077 någon gång i framtiden. Men den senaste tidens stenhårda kritik mot spelet har satt käppar i den planen.

Istället för att arbeta på multiplayerläget så måste utvecklarna fokusera på andra områden. Som att rädda spelet på Xbox One och Playstation 4, fixa grafiken på senaste generationens spelkonsoler och lösa ut de många uppdragsbuggarna som spelet har idag.

CD Projekt Red har bekräftat att de kommer avslöja mer detaljer om planerna på multiplayerläget under 2021.

Företagets VD Adam Kicinski har dock sagt att det finns andra saker som prioriteras just nu. Det finns inga indikationer på att multiplayerläge finns i någon utvecklares tankar på CD Projekt Red i det här läget.


“At the moment please let us handle the situation, and please let us make some more assessments – that’s still ahead of us; we don’t know yet, and we’re now focused on improving Cyberpunk. We’ll discuss this early next year.”

Det är givetvis beklagligt att CD Projekt Red inte kan blicka framåt och förbättra Cyberpunk 2077 med nya, roliga funktioner och spelmoment. Vi såg hur Hello Games lyckades lyfta No Man’s Sky till nya nivåer trots en totalt kaosartad lansering. Kanske kan CD Projekt Red göra samma sak med Cyberpunk 2077.