Clubhouse som beta-version på Android

Konkurrenterna närmar sig – det är bråttom för Clubhouse

clubhouse app logo 2021

Populära Clubhouse har släppts som beta-version på Android. Det betyder att den som har turen att accepteras som testare får chansen att prova appen före alla andra.

Lästips: När släpps Clubhouse till Android? (svaret: kanske maj 2021)

Under de kommande veckorna ska utvecklaren bakom Clubhouse-appen bjuda in allt fler testare. Hur många det rör sig om och hur omfattningen ser ut vet vi inte än. Planen är att ”welcome more Android users…over the coming weeks”, enligt ett officiellt uttalande.

Det är dock bråttom för Clubhouse om de inte vill bli omsprungna av konkurrenter.

Tunga namn som Twitter och Telegram har annonserat liknande lösningar för sina egna tjänster, kallade Spaces och Voice Chat 2.0. Och om inte Clubhouse snart släpper en Android-app så kan det vara försent.

Lästips: Uppgifter om 1,3 miljoner Clubhouse-användare i publik databas

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.