Casio G-Shock X Super Mario Bros (DW-5600SMB-4)

Casio G-Shock X Super Mario Bros

Casio G-Shock X Super Mario Bros är ett nytt, digitalt armbandsur med tema från det populära NES-spelet som släpptes 1985.

Modellen som har modellnumret DW-5600SMB-4 har fått en säregen design som lär fånga allas blickar med sitt röda och blå färgtema med gröna och beige inslag på armbandet.

Baksidan av armbandsuret är helt i metall och har en silveraktig ton med en laseretsad bild av Mario och en Koopa. Här hittar vi även en ring av information om armbandsurets vattentålighet, vart den är tillverkad och namnet på produkten.

Det här kan Casio G-Shock X Super Mario Bros göra

Det här är ett klassiskt, digitalt armbandsur med de funktioner man kan förvänta sig i en Casio G-Shock.

Du kan så klart se klockslag, datum och vilken dag det är, precis som väntat. Det finns även inbyggd bakbelysning, ett stoppur och alarm.

När belysningen är aktiverad så blir hela skärmen grönaktig och du ser en röd Mario i bakgrunden. En unik stil helt enkelt.

Modellen är märkt med vattentålighet ner till 20 bar, vilket betyder att den klarar djupare dykningar ner till 200 meter. Det är nog inget vi skulle rekommendera med just det här armbandsuret dock. Du kan simma, bada, duscha och använda den i regn dock.

Då släpps Casio G-Shock X Super Mario Bros

Casio G-Shock X Super Mario Bros kommer att släppas i en starkt begränsad upplaga och skeppas från den 11 november 2022.

Rekommenderat pris är 150 USD eller 129 pund beroende på vart i världen du befinner dig. Omräknat blir det cirka 2 100 kronor inklusive moms. Om du kan få tag på armbandsuret vill säga.

Läs mer och se tillgänglighet här.

FAQ

Hur mycket kostar Casio G-Shock X Super Mario Bros?

Cirka 2 100 kronor inklusive moms, omräknat från 150 USD.

Är G-Shock X Super Mario Bros vattentålig?

Ja, armbandsuret är vattentätt och klarar ner till 20 bar, eller 200 meter under vatten.

Har G-Shock X Super Mario Bros belysning till skärmen?

Ja, armbandsuret har en grönaktig bakbelysning som gör det lättare att se innehållet i dåliga ljussituationer.

När släpps G-Shock X Super Mario Bros?

Den 11 november 2022 har armbandsuret lanseringsdatum.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.