Blizzard: Kvartalsuppdateringar om Diablo 4

Diablo 4

Det kommer att dröja väldigt länge innan Diablo 4 släpps. Med betoning på ”väldigt länge” i den meningen. För Blizzard säger att det dröjer innan Diablo IV blir aktuell, och samtidigt att företaget har en del ny information att dela under 2020.

  • Glöm att få spela Diablo 4 under 2020
  • Uppdateringar om spelets utveckling varje kvartal
  • Blizzard sammanställer intryck och återkoppling under BlizzCon 2019
  • Första trailern indikerar den grafiska känslan & tonen i spelet

Lästips: Se alla våra artiklar om Diablo 4 här

Enligt ett blogginlägg av Diablo 4:s ansvarige Luis Barriga så kommer Blizzard att släppa ny information om spelet kvartalsvis.

Första stora uppdateringen kommer i februari 2020. Och det sätter lite tonen för hur länge Diablo 4 kan dröja när Blizzard släpper nytt material med intervaller om tre månader.

Just nu arbetar Blizzard med att sammanställa alla intryck och diskussioner från BlizzCon 2019. Återkopplingen under evenemanget kommer att bidra till vägen framåt för Blizzard med Diablo 4 och vad första uppdateringen kommer att innehålla för alla fans.

Målet med den första trailern för Diablo 4 var att demonstrera den kreativa visionen för utvecklingen av spelet, och utmärka den mörka känsla som genomsyrar det visuella intrycket.

Nu återstår att se vad kvartalsuppdateringarna har att visa och när Blizzard faktiskt går ut med ett officiellt lanseringsdatum. Men håll inte andan – det kommer att dröja många månader till.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.