Att gambla är inte samma sak som handel med kryptovalutor

Det sägs att runt 10% av alla handlare idag faktiskt gör vinst på sina affärer och investeringar, medans 90% riskerar att förlora allt som de har investerat. Detta gäller också med kryptovalutor. De flesta som handlar med kryptovalutor föredrar att gambla, snarare än att följa marknadens trender för att göra de allra bästa och lönsammaste investeringarna.

Kryptovalutor är en högriskhandel, vilket betyder att trenderna snabbt kan ändras. Ena dagen kan kryptovalutan du vill investera i ha höjts i en enorm marginal, och nästa dag sjunker flera procent. Skulle du således investerat en hög summa pengar utan att direkt ha koll på trenderna eller marknaden, finns det en stor chans att du förlorar det som du har investerat.

Många nybörjare inom kryptovalutor blir då ett ”offer” för den högrisk som kryptovalutan skapar, istället för att investera tursamt och faktiskt lära sig om trenderna. Detta beror oftast på bristande kunskap och bidrar till att personen i fråga förlorar pengar samt att kryptovalutan får ett dåligt rykte.

Det finns oftast två sätt för nybörjare att handla mer lönsamt. Den första är att analysera hela marknaden och att investera i högre risker, samtidigt som man försöker förstå hur handeln med kryptovalutor faktiskt fungerar. Det andra sättet är att hitta en pålitlig broker, som gör alla beräkningar åt dig istället.

Lär dig så mycket som möjligt innan du börjar investera

Vill du behålla dina pengar och faktiskt göra vinst på investeringarna, behöver du följa nyheterna, trenderna, diagrammen och en marknadsanalys innan du börjar investera. Det är viktigt att ha en bra strategi för varje handel, samt göra en ordentlig riskhantering. 

Testa handla med kryptovalutan helt själv 

Det är enkelt att börja handla med kryptovalutor själv. Det enda du behöver göra är att öppna ett konto på en sida som erbjuder cryptocurrency exchange. Det brukar bara ta några minuter att öppna ett konto och sedan kan du göra en insättning på ditt konto, för att därefter börja handla. I många fall brukar dock inte de första inköpen ge någon vinst.

Hitta en kryptovaluta-broker och få hjälp

Ett annat sätt är att skapa ett konto hos oss på url. Vi är en plattform som har all den senaste informationen om trenderna på marknaden. Vi är vana med kryptovalutor och dess vitalitet, vilket betyder att du har en högre chans att faktiskt få vinst på dina investeringar.

Vi på Trustedbrokerz är dedikerade att erbjuda handlare i alla åldrar och erfarenheter med den information som behövs för att framgångsrikt handla med forex, kryptovalutor, bitcoins och CFD. Vi hjälper dig att göra investeringen enklare, så att du kan handla mellan de olika valutorna på ett mer självsäkert sätt. 

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.