Asus tillverkar ett smart armbandsur – kan släppas under 2014


asus-smartwatch-koncept

Smarta armbandsur är det allra senaste och hetaste på marknaden just nu. Alla aktörer verkar vilja ha en del av kakan och på tur står Asus med ett löfte om att byta ut ditt traditionella armbandsur till varje pris.

Tyvärr har företaget valt att inte gå ut med några som helst detaljer om vad som kommer under 2014 i denna kategori, men säkert är åtminstone att de nu lägger ner stora resurser i projektet.

I november förra året dök officiella uppgifter upp om att den eller de första produkterna kunde visas på Computex-mässan i år och att de produkter som visades upp kunde börja säljas senare under 2014.

Med Samsung på gång med en andra generationens Galaxy Gear, Pebble som nu är släppt i en mer stilfull variant och iWatch som det ryktats om i flera månader nu så är det bråttom för Asus.


Nya Galaxy Gear blir mindre

Speciellt nya Galaxy Gear (Galaxy Gear 2?) har fångat mångas intresse då man tror på en helt ny design där vikt och storlek har prioriterats för att den nya modellen inte ska kännas lika klumpig.

Det kommer att bli ett riktigt intressant år med många nya smarta armbandsur – frågan är bara om marknaden är tillräckligt mottaglig.

Via VR-Zone

Mikael är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO.