Apples studentkampanj kommer till Sverige (2022)

macbook-pro-2018

Apple har en studentkampanj som gör att studenter och lärare kan köpa Apple-prylar lite billigare än de flesta andra. Alternativt få extra tillbehör eller presentkort som tack för köpet.

Den här kampanjen heter ”Back to School” och började i USA tidigare under juli månad. Idag finns kampanjen även i Sverige och andra delar av Europa.

Bara Apple ger dig superkrafter för studierna.

Nja, vi håller inte med alls här. Det finns många andra, bra alternativ till lägre pris.

Just nu ger kampanjen alla studenter och lärare en möjlighet att köpa Mac-datorer eller iPads och få ett presentkort på köpet. Även de senare modellerna med M2-processorn är inkluderade i kampanjen. Här är modellerna som gäller just nu.

Presentkort på 1 380 kronor

  • Macbook Air (M1 och M2)
  • Macbook Pro 13, 14 och 16
  • iMac

Presentkort på 920 kronor

  • iPad Air (5:e generationen)
  • iPad Pro 11 och 12.9

Alla studenter och lärare får dessutom 20 procents rabatt på AppleCare+, ett bättre pris vid inbyte med Apple Trade In och gratis leverans på alla lagerförda prylar på Apple Store.

Se alla erbjudanden och läs mer om hur du tar del av dem som student eller lärare här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.