Apple Watch till Sverige – här är datumet

apple-watch-handled


iOS 8.4 släpps den 30 juni

iOS 8.4 släpps tisdagen den 30 juni. Det avslöjar tidigare Beats-profilen Ian Rogers i ett blogginlägg där han även berättar att Beats 1 blir tillgänglig samma dag men en timme senare.

Sen tidigare vet vi även att Apple äntligen lanserar Watch på den svenska marknaden. Den 17 juli kommer det smarta armbandsuren hit och som väntar med en förhållandevis saftig prislapp.

Dyr smartwatch

Från cirka 3 995 kronor kostar Watch och för den summan får man en Sport-variant på 32 millimetern. Nästa storlek som är 42 millimeter går på 4 495 kronor. Vill man ha Watch i stål är det 6 495 respektive 6 995 kronor som gäller.

Entusiasterna med extra tjocka plånböcker har givetvis även Watch Edition att välja på. Denna kostar hela 110 000 respektive 130 000 kronor, så se till att platinakortet redo om Watch Edition är ditt val.


Från den 7 juli kan man förhandsboka Apple Watch via den officiella webbsajten. Tänk på att vara snabb med beställningen då väldigt många lär vilja ha ett exemplar. Räkna med lång väntetid om du bokar en dag senare.

Mer att vänta i höst

Äntligen får vi alla presenterade nyheter som är så hett efterlängtade. iOS 8.4, Apple Music och Watch är dessutom bara en försmak på resten av året som i höst ger oss iOS 9, OS X El Capitan och nya Iphone-meddelarna Iphone 6s samt Iphone 6s Plus.

Vilken av de kommande nyheterna ser du mest fram emot?