Apple visar upp nya Iphone den 10 september

apple iphone 5

Nästa generations Iphone kan visas upp den 10 september. Det skriver webbsajten Allthingsd.com och det pratas om att vi även får den färdiga versionen av IOS 7 samtidigt. Om man ska hålla tummarna så kanske vi även får se hur Mac OS X ”Mavericks kommer att se ut i sin slutgiltiga version.

Det har pratats mycket om en eventuell budgetmodell av Iphone och förhoppningsvis får vi svar på det är aktuellt för Apple. Personligen ser jag hellre att Apple behåller sitt nuvarande system där äldre Iphone-modeller blir ”budgetmodellerna” med sänkt pris – för systemet fungerar ypperligt väl tycker jag.

I nästa Iphone-modell kommer de garanterade uppgraderingarna av processor och grafikkrets – den biten är i det närmaste spikad oavsett vad Apple väljer att presentera. Det är dock alltid oklart hur de gör med internminne, lagringsutrymme, kamera och resten av hårdvaran. Får vi en 13-megapixelkamera denna gången?

Den 10 september kommer presentationen av det alla väntat på sen Iphone 5 – vad tror du kommer?

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.