Apple har släppt watchOS 8.0.1 – här är nyheterna

apple watch uppdaterad watchos 144 2021 1

Apple har släppt en ny uppdatering till smartklockorna i Watch-serien.

Den nya versionen är en mindre uppdatering med få nyheter. Apple fokuserar helt på buggfixar och säkerhetsfixar med watchOS 8.0.1.

Läs mer: Här är prylarna som kan köra iOS 15, iPadOS 15, macOS Monterey & watchOS 8

Den främsta nyheten med watchOS 8.0.1 är förbättrade tillgänglighetsinställningar med Watch Series 3. Apple fixade ett problem i inställningarna som ställde till det för användarna.

För att uppdatera din Apple Watch-klocka så lägger du den först på laddning. Gå till Watch-appen på din iPhone och gå till Allmänt > Programuppdatering.

Följ instruktionerna och voila – du har en uppdaterad Watch igen!

Tänk bara på att batteriet måste vara laddat med minst 50 procents kapacitet för att uppdateringen ska påbörjas. Så det kan dröja lite innan din smartklocka visar en indikation på uppdateringen.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.