Apple AirPods 2 med brusreducering – kan släppas 2019

Apple AirPods

Apple kan vara på gång att uppgradera in-ear-lurarna AirPods med en ny modell som stöder brusreducering. En dyrare, mer kapabel variant som väntas heta AirPods 2 och släppas med ett premium-pris under 2019.

  • Vattentålig design och brusreducering
  • Både in-ear-lurar och over-ear
  • HomePod kan få en stor uppgradering under året
  • Allt kan släppas bredvid kommande AirPower

Företaget väntas också släppa egenutvecklade over-ear-hörlurar samtidigt med den nya AirPods-modellen. Hörlurarna har ryktats ett bra tag nu och tidigare information pekade på en lansering redan i mars 2018 – vilket så klart inte stämde.

Apple ryktas också släppa en mindre uppgraderad variant av AirPods med en förbättrad W1-krets för trådlös anslutning, samt stöd för handsfree-aktivering av assistenten Siri.

Med lite tur får vi se alla de nya modellerna senare under 2018 samtidigt med AirPower. Laddningsplattan som Apple kämpar för att få klar så att den överhuvudtaget kan släppas. Kanske släpps allt under september månad bredvid nya iPhone-modeller.

HomePod kan också få en ny modell till serien. Apple har kritiserats för att befintliga HomePod-modellen inte är tillräckligt smart bredvid konkurrenter som Google Home och Amazon Alexa – kanske kan en ny, smartare modell råda bot på den kritiken.

Apple har också kritiserats för att inte släppa tillräckliga uppgraderingar till sina Mac-datorer. Är 2018 året då vi får se en rejäl uppgradering i alla kategorier från Apple?

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.