Android 4.4.3 testas just nu av Google – löser kamerabugg

android-logo

Android 4.4.3 är på gång med buggfixar för att lösa batteritömmande problem.

Den nya versionen är i skrivande stund inte släppt av Google men ska enligt de senaste uppgifterna vara på gång. Främsta nyheten påstås vara en lösning till den kamerabugg som uppmärksammats tidigare – en bugg som snabbt kan dränera telefonens batteri om man har otur.

Vid tidigare tillfällen har flera sajtägare noterat att de besökts av en eller flera Nexus 5 med Android 4.4.3. Detta ger starka indikationer på att Google har en fungerande mjukvara att testa och det bekräftar även twitterprofilen @LlabTooFeR.

Nu återstår bara att se när Android 4.4.3 faktiskt kan släppas och hur lång tid det tar innan versionen nå bortom Nexus-enheterna.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.