Andra säsongen av Daredevil – börjar den 18 mars 2016

Andra säsongen med populära serien Daredevil börjar strömma på Netflix den 18 mars. Efter den enorma succén med första säsongen var det givet att en fortsättning skulle komma och bara inom de kommande månaderna får vi se den rödklädda men blinda hjälten slåss för Hells Kitchen igen.


Totalt blir det 13 spännande avsnitt på 60 minuter vardera att se fram emot och det här är den femte originalserien från Netflix som befinner sig i Marvel-universumet. Förutom Daredevil har vi även Jessica Jones som även den fått motta mycket positiv kritik, Luke Cage som kommer senare under 2016, Iron Fist och slutligen The Defenders.

Den sistnämnda är en samlingsserie som för samman Daredevil med Jessica Jones, Luke Cage och Iron Fist. Andra säsongen av Daredevil bjuder dock inte på dessa hjältar utan bjuder in Elektra och Punisher, spelade av Élodie Yung och Jon Bernthal. Daredevil spelas av Charlie Cox.

Netflix har mycket stora planer för 2016 med mängder av nya serier, filmer och ett helt omarbetat sätt att strömma videor från servrarna. Man har även utökat antalet länder där Netflix går att titta med 130, något som presenterades nyligen under CES-mässan.