Amazon: Exklusivt rea-event den 11-12 oktober för Prime-medlemmar

Amazon
Foto: Christian Wiediger, Unsplash

Amazon har meddelat att alla Prime-medlemmar kan ta del av ett exklusivt rea-event den 11-12 oktober.

Under rea-eventet så prissänks mängder av produkter i en rad kategorier. Bland annat inkluderas Amazons egna produkter, men även tunga varumärken som Nintendo, Ecco, Helly Hansen, Garmin, Bose, Sony och Lego inkluderas.


Förlängd returtid – fram till 31 januari 2023

Kategorierna som omfattas är bland annat Kök, hem, elektronik och leksaker.

Amazon har även sagt att returtiden mellan den 11 oktober och 31 december kommer att utökas. Du får fram till den 31 januari 2023 på dig att returnera en köpt vara.

Fördelarna under rea-eventet och returtiden omfattar totalt 15 marknader, även Sverige.

Starta rean i förväg

Amazon har några riktigt bra erbjudanden för dig som vill starta rea-eventet i förtid.

Bland annat kan du skaffa Amazon Music med upp till fyra månaders gratis musiklyssnande. Du får även kuponger som ger dig rabatter på utvalda produkter och varumärken.

Och givetvis har Amazon den obligatoriska, ständigt pågående rean på utvalda varor. Inget nytt här, de flesta butiker har alltid erbjudanden så det här är knappast exklusivt för den amerikanska superjätten.

Se alla erbjudanden som gäller idag här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.