Alla Nintendo Switch-spel som stöder röstchatt

nintendo switch joy con

Här är listan med alla spel till Nintendo Switch som stöder röstchatt. Det är en tämligen kort lista – men den växer sig ständigt större.

Om du har en spelkonsol ur Xbox- eller Playstation-serierna så kanske du har märkt hur enkelt det är att inleda en röstchatt.

Microsoft och Sony har gjort det busenkelt att prata med andra spelare – medan Nintendo fortsätter att vara notoriskt dålig på det.

Faktum är att röstchatt med Switch är så begränsad att det ibland bara fungerar i specifika spellägen, och ibland bara under matchens gång. Vilket tråkigt nog betyder att ett samtal kan brytas rakt av utan förvarning.

Och bara ett litet antal spel stöder röstchatt direkt via Switch-konsolen. I de flesta fall måste du använda Switch-appen i mobilen – vilket är förvirrande och minst sagt dåligt utvecklat.

Men för dig som vill prova – här är listan över alla Nintendo Switch-spel som stöder röstchatt.

Alla spel som stöder röstchatt med Nintendo Switch-appen

ArmsDragon Quest Builders 2
Mario Kart 8 DeluxeMario Tennis Aces
Marvel Ultimate Alliance 3: The Black OrderMortal Kombat 11
Red Faction Guerrilla Re-Mars-teredSaints Row: The Third
Skulls of the Shogun: Bone-A-Fide EditionSplatoon 2
Stardew ValleySuper Mario Party
Super Smash Bros. UltimateTT Isle of Man

Listan är föränderlig och du hittar en ständigt uppdaterad version här. Nämnvärt är att hela spelbiblioteket från NES och Nintendo Switch Online stöder röstchatt tack vare Switch Online-appen.

Alla spel som stöder röstchatt på Nintendo Switch – utan appen

FortniteSmite
PaladinsDC Universe Online
Friday the 13th
Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.