Ipad Air 3 släpptes inte under 2015 – försenas kraftigt

apple-ipad-miniIpad Air 3 kommer inte att släppas under 2015 – det menar flera rapporter som nu pekar på att den efterlängtade surfplattan försenas rejält.

Den 9 september väntas Apple presentera minst två nya Iphone-modeller (Iphone 6s och Iphone 6s Plus) samt minst en Ipad-modell. Den sistnämnda väntas vara Ipad Mini 4 som kan bli den sista i serien då Apple påstås vilja satsa på de större modellerna istället i framtiden.

Gällande Ipad Air 3 och Ipad Pro som också ryktats komma i september ser det dessvärre mer dystert ut för. Så dystert enligt webbsajten DigiTimes att ingen av dem kommer att presenteras på scen. Istället ska all fokus ligga på telefonerna och Ipad Mini 4.

Något av en besvikelse kan tyckas då Ipad Air-serien behöver en uppgradering. Stämmer ryktena om att Ipad Mini 4 blir en minivariant av kraftfulla Ipad Air 2 är det nog många som kan bortsee från en lansering mindre.

Vad ser ni helst komma på Apples presentation den 9 september?

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.