5 tips för att hitta bra erbjudanden på Black Friday

Black Friday

Svenska tekniksajten NordicHardware tipsar om hur du hittar riktigt bra erbjudanden under Black Friday. I en kort, men riktigt matnyttig får du inte bara tips på hur du gör dina deals, utan får även några praktiska tips på bra tv-apparater som du bör hålla ett extra öga på (om du är ute efter en ny tv).

I sin video går Joel från NordicHardware igenom flera funktioner på prisjämförelsetjänsten Prisjakt och visar hur du kan använda dem för att förstå när det är ett bra läge att slå till på en nedsatt vara.

Ett extra tips från oss är att Prisjakt har en utförlig genomgång av alla funktioner och lösningar som hjälper dig att hitta deals på Black Friday, och alla andra dagar om året. Där kan du läsa om prishistorik, prisbevakningar, produktlistor och många andra saker som ger dig de bästa verktygen till att spara pengar när det mest behövs.

Om du vill ha koll på alla tv-apparater som Joel tipsar om så hittar du dem i en produktlista här. Som inloggad på sajten så har du också tillgång till listor och det är lättare att bevaka produkter och deras priser. På Dagens Deals-sidan hittar du alla nuvarande deals, och redan före Black Friday så finns några helt galna prissänkningar att kolla på.

Här är några exempel just idag:

Obs: priserna ändras blixtsnabbt, de kanske inte gäller just när du kollar om du läser det här sent.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.