30 timmar träningsvideor från Nike på Netflix 

Neflix logo
Foto: Alexander Shatov, Unsplash

Nike har i ett samarbete med Netflix lagt upp en rad träningsvideor på den populära filmtjänsten. Videorna är så kallade instruktionsvideor som visar olika träningsmetoder och hur du bäst utför dem.

Totalt finns 30 timmar att kolla på i tio olika språk. Premiärdatumet för videorna är den 30 december 2022 och släppet sker i två delar där andra halvan kommer någon gång under 2023.

nike netflix traningsvideor kickstart fitness with the basics

Den första samlingen med videor består av fem program:

  • Kickstart Fitness with the Basics (13 avsnitt)
  • Two Weeks to a Stronger Core (7 avsnitt)
  • Fall in Love with Vinyasa Yoga (6 avsnitt)
  • HIT & Strength with Tara (14 avsnitt)
  • Feel-Good Fitness (6 avsnitt)

Videorna ingår sen tidigare i Nike Training Club som tidigare var exklusiv för Nike-appen på Android och iOS. Målet med videorna är att hjälpa dig komma igång med träning på ett enkelt och kravfritt sätt. Och så klart se till att du tränar på rätt sätt för att minska olycksrisken under träning.

Du hittar innehållet på Netflix genom att söka på ”Nike” och välja den videosamling som lagts till specifikt för träningsvideorna. Det kostar inget extra utöver prenumerationskostnaden för Netflix.

Via Engadget

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.