27 miljoner nedladdningar av Office för Ipad

microsoft-office-365-logo Office-apparna för Ipad har blivit en enorm succé med fler än 27 miljoner nedladdningar.

Redan i början på april lät Microsoft meddela att man registrerat 12 miljoner nedladdningar och redan nu kommer alltså nya uppgifter om att den siffran ökat till hela 27 miljoner.

Det är ingen mindre än Microsoft-profilen Paul Thurrott själv som går ut med nyheten och siffran gäller för den globala nedladdningen.

Vad de 27 miljoner nedladdningarna inte berättar är hur siffran är fördelad över de applikationer som finns på App Store. Man kan nämligen inte installera dem som ett paket utan endast var för sig.

Något som heller inte berättas är hur många som faktiskt har (eller har skaffat) en betalprenumeration på Office 365 för att kunna redigera filer i Word, Excel och PowerPoint.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.