Windows Phone 8.1 & Lumia Cyan – här följer du lanseringen

nokia-lumia-525

Windows Phone 8.1 och Lumia Cyan är två hett efterlängtade uppdateringar som bara är runt hörnan för att kunna lanseras.

Fortfarande finns ingen ordentligt detaljerad tidsplan och det är minst sagt retligt att Microsoft inte bekräftat utrullningsschemat.

Tacksamt nog har webbsajten Windows Phone Central gjort en kontinuerligt uppdaterad sida där man sammanställer information om lanseringar av Windows Phone 8.1 och Lumia Cyan.

Här ser vi i vilka länder som lanseringarna redan har skett, vilka enheter som har fått uppdateringen och även vilka som är lämnade i kylan.

Garanterade telefoner

Exempelvis står det att uppdateringen i skrivande stund har nått Nokia Lumia 925 och Lumia 625 i Argentina, Finland, Spanien, Taiwan, Thailand och Turkiet.

Vi vet sen tidigare att Lumia-telefonerna 1520, 1320, 1020, 930, 929 (Icon) och 630 är garanterade den nya mjukvaran. Hur det går för resten av Lumia-serien och de telefoner som är släppta av Samsung, HTC och Huawei – ja det återstår att se.

Här följer du lanseringen hos Windows Phone Central. Har du en smartphone med Windows Phone? Skriv gärna en kommentar och berätta vad du helst önskar i nya uppdateringen!

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.