Tekniksmart i Google Chrome med nytt tillägg

tekniksmart-chrome-extension-02

Tekniksmart ska vara enkel att läsa – oavsett om det är i telefonen, på surfplattan eller via datorn.

Temat vi använder idag är anpassat för alla tre med sin dynamiska uppbyggnad och oavsett skärmstorlek så anpassar sig innehållet när så behövs.

Det är även möjligt att följa Tekniksmart via RSS då man via detta får snabba uppdateringar när nyheter har publicerats. En rekommendation är att man testar Feedly som är en suverän RSS-tjänst (och gratis).

Nu finns även möjligheten att använda ett tillägg i webbläsaren Google Chrome där de senaste nyheterna dyker upp och det tillsammans med en sökruta om man vill hitta något speciellt.

Tillägget är släppt i en första version och kommer att förbättras med tiden, men gå gärna in och prova redan idag. Det är gratis, kräver inget av dig som använder och är superenkelt.

 

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.