Spela Cyberpunk 2077 gratis på Xbox Series X och Playstation 5

Kostnadsfri trial låter dig testa spelet i 5 timmar

Cyberpunk 2077
Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 har äntligen – ÄNTLIGEN! – fått sin stora next-gen-uppdatering för Xbox Series X och Playstation 5. Samtidigt med den släpptes även en kostnadsfri trial som låter dig prova spelet i fem timmar innan du måste öppna plånboken.

Fem timmar kanske inte låter som mycket (vi har själva lagt 60+ timmar på spelet), men det är tillräckligt för att bilda sig en bra uppfattning om det är bra eller dåligt för just dig. Och spelet är klart bättre idag efter uppdateringen till v1.5.


Next-gen-trailer för Playstation 5.

Next-gen-uppdateringen gör att Cyberpunk 2077 körs optimerat för Xbox Series X och Playstation 5. Tidigare var spelet begränsat till bakåtkompatibilitet, vilket betyder att det rent praktiskt var Xbox One- respektive Playstation 4-versionen även på de nya spelkonsolerna.

Cyberpunk 2077 kan köras i 4K/30fps med raytracing eller 60fps med dynamisk upplösning och ingen raytracing.

Även med next-gen-uppdateringen så är Cyberpunk 2077 absolut inte för alla typer av spelare. Vi uppskattar möjligheten till fem timmars gratis spelande, och är helt säkra på att många kommer nyttja det. Inte minst efter ett helt år med extremt hård kritik mot både Cyberpunk 2077 och spelstudion CD Projekt Red.

En viktig detalj! Om du väljer att köpa spelet efter de fem timmarna så kan du fortsätta på samma sparfil som användes i testversionen.

Här kan du ladda ner en trial av Cyberpunk 2077:

  • Xbox Market Place (microsoft.com)
    Just nu är prislappen 359,50 kronor (ner från 719 kronor)
  • Playstation Store (sony.com)
    Just nu är prislappen 264,50 kronor (ner från 529 kronor)
Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.