Mejlklienten Spark till iOS har stöd för widgets på låsskärmen

Spark iOS 16

Äntligen har mejlklienten Spark för iOS uppdaterats med stöd för widgets på låsskärmen. Allt du behöver är en iPhone med iOS 16 eller senare – och den senaste versionen av Spark-appen så klart.

Med widgets från Spark på låsskärmen så kan du se dina senaste mejl, nyinkomna meddelanden och även se en notis om hur många olästa mejl du har. De går även att snabbstarta Spark för att skriva ett nytt mejl, öppna en specifik mapp eller söka efter mejl.

Today’s update brings a bunch of new widgets for your Lock Screen to see information at a glance. Preview your latest email, see the number of unread messages or your next calendar event without unlocking your iPhone.

Om du vill så kan du visa kalendern på låsskärmen också, men med den begränsade ytan som Apple ger oss så är det ett hårt prioriterande som gäller. Vill du ha snabb åtkomst till dina mejl eller kalendern.

Alla widgets till låsskärmen i Spark

  • Senaste mejlet: Visar det senaste mejlet du fått till inkorgen
  • Händelser & Mappar: Ger dig snabb åtkomst till mejlredigeraren, sök, kalendern och valbar mapp i Spark.
  • Mejlräknare: Visar totala antalet mejl och antalet olästa mejl.
  • Mejl från kategori: Visar antalet nya mejl från en vald kategori i Spark.

Det finns även en extra widget för Premium-prenumeranter. Den fungerar likt widgeten för mejl från kategori, men med fokus på prioriterade avsändare.

spark app ipados stage manager 2022
Spark har stöd för Stage Manager med iPadOS 16. Foto: Spark

Spark har stöd för Stage Manager

En annan nyhet för dig som har en nyare iPad är att mejlklienten har stöd för Stage Manager .

Stage Manager är ett nytt sätt att snabbt växla mellan flera appar på din iPad med överlappande fönster i olika storlekar.

När du har uppdaterat Spark så kan du enklare svara på mejl, kolla kalendern, kopiera och klistra in länkar från webbläsaren Safari och dra bilder direkt till mejlklienten utan att avbryta vad du höll på med.

Läs mer om appen Spark och ladda ner den från App Store här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.