SmartWatch 2 – nu med stöd för Instagram

sony-smartwatch2-instagram

Sony fortsätter att utveckla sitt smarta armbandsur SmartWatch 2 och släpper nu ett officiellt tillägg för Instagram.

Det är ingen komplett ersättare till applikationen i din telefon – men man kan åtminstone kolla notifieringar och läsa kommentarer.

Den uppdaterade appen för SmartWatch 2 finns att hämta gratis på Play Store.

När flera andra tillverkare visade sitt stöd för Android Wear så valde Sony att fortsätta satsa på sin egenutvecklade mobila plattform.

Hur de står sig mot konkurrenterna när Wear kommer igång på allvar återstår att se, men det är bra att stödet fortgår även om SmartWatch 3 påstås komma under 2014.

Den som vill ha en billig och funktionabel smartwatch kan med fördel titta närmare på vad Sony har att erbjuda. Här finns både färgskärm, NFC, vattentålig design och stöd för de allra flesta Android-telefonerna idag.

Ladda ned tillägget via Play Store här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.