Skype stöder nu videosamtal i HD med Iphone & Ipad

microsoft skype simple logo 2020

Skype har uppdaterat sin applikation till Iphone och Ipad med stöd för videosamtal i HD-kvalitet. Det är svårt att förstå hur det kunnat ta så lång tid att bli klar med stödet som har varit så efterlängtat – men nu är det äntligen färdigt och släppt.

Förutom videosamtal i HD så bjuder Skype även på några få ytterligare nyheter. Bland annat så är det de mer eller mindre obligatoriska prestanda- och stabilitetsförbättringarna som inkluderats. Samtliga under huven och osynliga för användarna.

Det har även blivit lättare att ändra landskoden inför ett samtal och använder man IOS 7 Beta ska applikationen krascha betydligt mindre än tidigare. Skype lovar fullt stöd för IOS 7 när plattformen uppdateras till den färdiga versionen i år.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.