Pebble Time – börjar skickas den 27 maj

Pebble Time

Äntligen kan Pebble Time snart levereras till sina ägare.

Tillverkaren har låtit meddela att de första exemplaren skickas den 27 maj. Senaste mitten på juni ska alla förhandsbokare ha fått ett spårbart nummer för sin leverans.

Pebble skriver på sin Kickstarter-sida att produktionen är i full gång efter att ha startat i början på maj. Om allt står sig beräknas samtliga Pebble Time Rewards vara klara innan slutet på denna månad.

Vidare ska alla förhandsbokare kunna justera sin beställning innan månadsskiftet. När den är spika och klar är det bara att vänta in paketet med posten.

Nya applikationer för Android & iOS

Exakt när man kan vänta sin leverans går inte att säga, åtminstone inte för oss i Sverige. Enheterna skickas ut rullande i takt med att de når sina respektive distributionscenter världen över, så bara att avvakta och se.

I tid med att de första exemplaren skickas kommer Pebble även att ha färdigställt applikationerna för Android och iOS. Dessa skiljer sig från den befintliga mjukvaran eftersom Pebble Time kommer med ny funktionalitet och andra inställningar.

Läs mer på Kickstarter-sidan.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.