Outlook.com får nya funktioner – nu med ångra-knapp & svarsvy

microsoft-outlook-logo.jpgoutlook

 

Microsoft har uppdaterat e-posttjänsten Outlook.com med nya funktioner.

Bland annat är det nu möjligt att snabbt ångra vissa handlingar – exempelvis att man har raderat, flyttat, kategoriserat eller flaggat ett e-postmeddelande – och detta genom en Ångra-knapp eller via Ctrl + Z på tangentbordet.

Outlook.com begåvas även med snabba svarsmöjligheter då man inte längre behöver klicka på svara-knappen för att komponera en svarstext. Istället finner man nu en svarsvy direkt i samma meddelande som man öppnat och där är det bara att skriva och sedan skicka.

Slutligen klarar Outlook.com nu mer avancerade regler för hantering av e-post. Exempelvis kan oläst e-post som är äldre än tre dagar och som kommer från en kontakt automatiskt flaggas, något som inte var möjligt tidigare.

Microsoft har gjort stora förbättringar och det är verkligen behövliga om Redmond-företaget på allvar vill att Outlook.com ska kunna konkurrera med Google Gmail.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.