OnePlus lanserar hörlurar och mobiltelefoner den 28 april

OnePlus

Mobiltillverkaren OnePlus bekräftar att de håller i ett vårevent den 28 april. Där tänker de presentera ett par nya hörlurar och två mobiltelefoner.

Det är inte helt klart vilka produkter det rör sig om, men det är ingen högoddsare att hörlurarna Nord Buds kan göra sin debut på eventet.

Tänkbart är också att vi får se OnePlus 10R, som är efterföljaren till OnePlus 9R som endast släpptes i Indien. Inte något för oss här i Sverige sannolikt.

Och slutligen spekuleras det i att OnePlus Nord CE 2 Lite är på gång. Även den en efterföljare, men till skillnad från OnePlus 10R tänkbar för lansering i Europa.

Tidgare uppgifter pekar på att en av mobiltelefonerna kan heta OnePlus Ace. Modellen ska ha snabbladdning på upp till 150 watt och använda kretsen MediaTek Dimensity 8100.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.