Nya Beats Studio 3 Wireless – hörluren släppt i nya varianter

Beats Studio 3 Wireless är – tillsammans med Beats Pro – de dyraste och mest påkostade hörlurarna från Apple. Nu har de släppts i en ny variant som kallas ”Skyline” – det betyder fyra nya färgval där alla har detaljer i guldfinish.

Beats Studio 3 Wireless använder samma W1-krets för snabb hopkoppling med Apple-prylar som även sitter i AirPods. Hörlurarna har större öronkåpor än de mindre, billigare modellerna från Apple, och använder brusreducering med Pure ANC-tekniken.

Nya ”Skyline Collection” erbjuder fler färgkombinationer av hörlurarna att välja mellan: Midnight Black, Crystal Blue, Desert Sand och Shadow Gray. Alla med detaljer i guldfinish, bland annat Beats-logon på öronkåporna samt delar av huvudbandet.

Beats Studio 3 Wireless är bland de absolut smidigaste och enklaste hörlurarna du kan köpa till din iPhone. Den inbyggda W1-kretsen gör anslutningen till telefonen helt galet smidig. Om du däremot har en Android-telefon är det en helt annan historia.

Om du har en iPhone är Beats Studio 3 Wireless värda sina kronor, men kör du Android är det Sony WH-1000XM3 och Bose Quiet Comfort 35 II som är hörlurarna du bör köpa. De kostar några tusenlappar, men du får otroligt mycket tillbaka i ljudkvalitet och fantastisk brusreducering.

Beats Studio 3 Wireless går att köpa från den 18 oktober 2018.

Beats Solo3 Wireless med Musse Pigg-tema

Apple har också samarbetet med Disney inför 90-årsjubileumet med Musse Pigg. Samarbetet utmynnade i lanseringen av en specialdesignad variant av Beats Solo3 Wireless med Musse Pigg-tema.

I grunden är det precis samma Beats Solo3 Wireless som funnits på marknaden ett tag nu. Det är utsidan med Disney-designen som är nytt. Även det medföljande etuit är designat för Musse Pigg.

Hörlurarna går att köpa från den 11 november 2018.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. AcceptRead More