Nya Beats Studio 3 Wireless – hörluren släppt i nya varianter

beats-studio-3-wireless-skyline-edition

Beats Studio 3 Wireless är – tillsammans med Beats Pro – de dyraste och mest påkostade hörlurarna från Apple. Nu har de släppts i en ny variant som kallas ”Skyline” – det betyder fyra nya färgval där alla har detaljer i guldfinish.


Beats Studio 3 Wireless använder samma W1-krets för snabb hopkoppling med Apple-prylar som även sitter i AirPods. Hörlurarna har större öronkåpor än de mindre, billigare modellerna från Apple, och använder brusreducering med Pure ANC-tekniken.

Nya ”Skyline Collection” erbjuder fler färgkombinationer av hörlurarna att välja mellan: Midnight Black, Crystal Blue, Desert Sand och Shadow Gray. Alla med detaljer i guldfinish, bland annat Beats-logon på öronkåporna samt delar av huvudbandet.

Beats Studio 3 Wireless är bland de absolut smidigaste och enklaste hörlurarna du kan köpa till din iPhone. Den inbyggda W1-kretsen gör anslutningen till telefonen helt galet smidig. Om du däremot har en Android-telefon är det en helt annan historia.

Om du har en iPhone är Beats Studio 3 Wireless värda sina kronor, men kör du Android är det Sony WH-1000XM3 och Bose Quiet Comfort 35 II som är hörlurarna du bör köpa. De kostar några tusenlappar, men du får otroligt mycket tillbaka i ljudkvalitet och fantastisk brusreducering.


Beats Studio 3 Wireless går att köpa från den 18 oktober 2018.

Beats Solo3 Wireless med Musse Pigg-tema

beats solo3 wireless musse pigg

Apple har också samarbetet med Disney inför 90-årsjubileumet med Musse Pigg. Samarbetet utmynnade i lanseringen av en specialdesignad variant av Beats Solo3 Wireless med Musse Pigg-tema.

I grunden är det precis samma Beats Solo3 Wireless som funnits på marknaden ett tag nu. Det är utsidan med Disney-designen som är nytt. Även det medföljande etuit är designat för Musse Pigg.

Hörlurarna går att köpa från den 11 november 2018.