Ny trailer för The Callisto Protocol – spelet släpps den 2 december

The Callisto Protocol

En ny trailer är släppt för hypade och omtalade The Callisto Protocol. Spelet är gjort av skaparna bakom den populära Dead Space-serien och når svenska gamers den 2 december.

Det här spelet är minst lika blodigt som Dead Space-serien och kanske ännu värre om vi ska tro de trailers som är släppta. Faktum är att spelet är så våldsamt att det inte får släppas i Japan, något Eurogamer nämner här.

Trailer är två minuter lång och har mer action än vi någonsin kan önska. Dessutom spelas låten Lost Again av Kings Elliot som är unikt framtagen för The Callisto Protocol.

Spelet handlar om huvudpersonen Jacob som är en fånge i fängelset Black Iron. När ett mystiskt virus slår ut hela månen han befinner sig på så måste Jacob möta sina mörkaste och hemskaste fasor i jakten på mysteriet om händelserna där.

Förutom de monster som står framför Jacob så har han även en annan, mäktig fiende som står i vägen, nämligen United Jupiter Company. Ett företag som gör allt för att stoppa omvärlden från att veta vad som hänt på månen.

The Callisto Protocol är utvecklat av spelstudion Striking Distance Studios som grundades av anställda som tidigare arbetat på Dead Space-serien. Spelet ges ut av Krafton.

Här köper du The Callisto Protocol

Du hittar fler versioner av spelet på Prisjakt här.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.