Nothing Phone 1 kan visa batterinivån för Apples Airpods

Noting Phone 1

Om du har en Noting Phone 1 så kan du uppdatera med senaste versionen av mjukvaran för att visa batterinivån till dina AirPods-hörlurar. Funktionen är experimentell och är just nu under utveckling.

För att se batterinivån i dina AirPods så krävs att mobiltelefonen använder Nothing OS 1.1.7 eller senare används. Med versionen ingår även flera buggfixar och generella optimeringar av operativsystemet.

Den senaste versionen finns redo idag och installeras via Settings > System > System updates. Om det finns en uppdatering att installera så följer du instruktionerna på skärmen. Det tar bara några minuter.

Lästips: Allvarlig sårbarhet i många Android-telefoner – ger full kontroll över mobilen

Förutom stödet för batterinivå med AirPods-hörlurar och buggfixar så inkluderar Nothing OS 1.1.7 flera andra nyheter. Bland annat förbättrad ljudkvalitet när du spelar in videor, färre ryckigheter i gränssnittet och bättre flyt när du använder operativsystemet.

Det här är inte första gången som Nothing lägger till stöd för Apples funktioner och prylar.

Sen tidigare har Nothing Ear 1 stöd för den digitala assistenten Siri. Ett stöd som introducerades redan i februari. Även Google Assistant stöds för den som föredrar det. Nothing Ear 1 lanserades i juli 2021.

Via Macrumors

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.