Kom igång med poker online


Annons: Hela denna artikel är en annons

Det är mycket populärt att spela poker online, både bland spelare som tycker om att spela vanlig poker och sådana som endast spelar det på nätet. Det finns många som växlar mellan de två olika spelsorterna. En sådan spelare är Mikael Colman, som snart kan bli den mest vinnande liveturneringsspelaren genom alla tider, då han hittills i år spelat in så mycket som 22 miljoner dollar. Colman kommer just från poker online-världen, där han tidigare var en av världens bästa spelare, men sedan i somras spelar han även ”vanlig” poker, där han också lyckats mycket bra.

poker_daniel_colman

Det är lätt att tro att online poker-marknaden är begränsad för oss svenskar, efter Svenska Spel har monopol på spelverksamheten i Sverige, eller det är i alla fall så det verkar för den som följt nyheterna under den senaste tiden. Vi kan bland annat läsa i Dagens Juridik att Sverige dras inför EU-domstolen om spelmonopolet. Den som undersöker saken lite noggrannare märker dock att monopolet inte är så strikt som man kan tro. Eftersom det finns massor med utländska aktörer på nätet är det hur enkelt som helst att hitta en sajt där man kan spela online poker. Monopolet gäller endast sajter som är registrerade i Sverige och dessa utländska sajter är naturligtvis registrerade utanför Sveriges gränser. Trots detta finns de på svenska och är helt anpassade efter svenskars behov. Det finns betalningssätt som passar oss och man kan spela med svenska kronor som valuta. De flesta sajter är numera också registrerade inom EU, så att man inte heller behöver betala någon vinstskatt.

Hur kommer man då igång med att spela poker online? Det är inte alls särskilt svårt! Det första man behöver göra är att hitta en sajt som passar ens behov. Vi rekommenderar starkt Full Tilt, som vi tycker erbjuder alla de tjänster som en bra pokersajt bör ha. De kör dessutom alltid massor med bra erbjudanden, bland annat just nu när man kan få en poker bonus utan insättning. Denna bonus innebär att man får £10 helt gratis, utan att man behöver sätta in några av sina egna pengar. Låter det för bra för att vara sant? Det är det inte! Det är dessutom hur lätt som helst att ta del av denna bonus. Det enda du behöver göra är att registrera dig på Full Tilt, så är pengarna dina och du kan börja spela på pokerborden och ta del av spänningen.

poker_tilt


Till en början när man spelar poker kan det vara svårt att veta vilket av alla bord man ska välja, så för att hjälpa dig på traven har Full Tilt delat in bonusen i gratisbiljetter, så att du får tre $2-biljetter till Rush Ring Game och elva $1-biljetter till Jackpott Sit & Go-turneringar. Detta är en bra start, så att du kan se vilka spel du tycker bäst om och vilken sorts bord som passar dig bäst. Efter du använt upp dina bonuspengar är det mycket enkelt att sätta in pengar och fortsätta njuta av spänningen av riktigt bra online poker.

Annons: Hela denna artikel är en annons

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.