Iphone 6 & Iphone 6 Plus når nya rekordnivåer

apple-iphone6

Nya telefonerna slår rekord i antal förhandsbeställningar

Apple har gått ut med att förhandsbeställningarna av Iphone 6 och Iphone 6 Plus nått rekordnivåer redan dagen efter att man kunde börja lägga sin beställning.

Beklagligt nog har man valt att inte gå ut med några siffror men som jämförelse kan nämnas att Iphone 5 förhandsbokades fler än två miljoner gånger de första 24 timmarna.

Vad Iphone 6 och Iphone 6 Plus når för siffror återstår att se, men med tanke på att Plus-modellen kommer med skärm i full-HD så är det garanterat många Apple-fans som nu tar steget upp från tidigare telefoner.

Bland nyheterna i de nya telefonerna hittar vi ökade skärmupplösningar, en ny processor och grafikkret som är upp till 50 procent snabbare än tidigare, en ny kompanjonprocessor samt förbättrade kameraeegenskaper.

Inget överväldigande nytt kan tyckas, men det är troligtvis tillräckligt för att lyfta Apple på marknaden – eller vad tror ni?

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.