Flappy Bird – ladda ned det borttagna spelet här!

flappy-bird

Flappy Bird är ett fenomen utan dess like på både Android och IOS.

Dong Nguyen är utvecklaren som ligger bakom spelet och när allt uppståndelse var som störst kring speltiteln så valde han att ta bort det från både App Store och Google Play.

Detta har gjort att många nu lägger ut sina mobiltelefoner och surfplattor på Blocket för otroliga fantasipriser – allt från några få tusenlappar upp till 100 000 kronor för en helt vanlig telefon.

Turligt nog behöver man inte betala dyrt för att kunan testa Flappy Bird om man missade att skaffa det från en programbutik – åtminstone om man har en Android-telefon.

Du kan enkelt ladda ned och installera den sista versionen av Flappy Bird via länken här under. Glöm bara inte att tillåta tredjepartsinstallationer i inställningarna.

Ladda ned Flappy Bird här (Android)

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.