6 nya avsnitt med Black Mirror kommer till Netflix (2025)

black mirror netflix promo illu

När släpps nya avsnitt till Black Mirror? En sjunde säsong med populära serien Black Mirror kommer till Netflix. Under 2025 släpps sex avsnitt varav ett är en direkt efterföljare till humoravsnittet ”USS Callister” .

Just nu är det inte klarlagt vad de andra fem avsnitten handlar om. Inte heller har vi något premiärdatum. Netflix har visserligen avslöjat att premiären sker under 2025, men närmare datum än så är inte känt.

Black Mirror hade premiär med första säsongen under 2011. Första visningen skedde i England och därifrån spreds seriens popularitet som en löpeld. Den just nu senaste säsongen (5) introducerades 2023 med fem avsnitt. Bland annat två extra populära i form av ”Loch Henry” och ”Joan is Awful”.

Via Netflix

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.