Borderlands 3 är helt gratis på Epic Games Store

borderlands 3 group

Passa på att ladda ner och spela Borderlands 3 helt gratis just nu. Fram till den 26 maj 2022 så är spelet kostnadsfritt om du har Epic Games Store.

Det här är ett helt hysteriskt roligt och actionfyllt FPS-spel som vi nästan garanterar att du kommer att tycka om. Snyggt är det också med sin unika cellshadinggrafik.

Epic Games påstår att du sparar hela 639 kronor som är spelets normalpris. Men givetvis kan du hitta Borderlands 3 billigare på andra håll om du inte vill betala överpris till Epic Games (om du missar gratisnedladdningen).

Om du vill ha lite mer än vad grundspelet erbjuder så har Epic Games rabatterade priser på specialversionerna också:

  • Super Deluxe Edition 344 kronor
  • Ultimate Edition: 400 kronor
  • Season Pass Bundle: 205 kronor

Vårt råd? Skaffa grundversionen och spela färdigt berättelsen – sen kan du kolla efter tilläggspacken om du kommer så långt. Borderlands 3 ger rejält med valuta för pengarna, även om du betalar för det.

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.