Bakgrundsbilderna från Samsung Galaxy Note 9 – ladda ner dem här

samsung-galaxy-note-9

Bakgrundsbilderna till Samsung Galaxy Note 9 finns nu att ladda ner – oavsett om du har telefonen eller inte. Du hittar alla 12 bakgrundsbilder här under.

Vi kan lugnt säga att Samsung Galaxy Note 9 inte är en billig mobiltelefon. Den billigaste modellen med 128GB lagringsutrymme kostar från 10 900 kronor – upp till 13 500 kronor för den dyrare varianten med 512GB lagringsutrymme.

När du köper telefonen får du med 12 unika bakgrundsbilder. De är abstrakta och färggranna, alla med upplösningen 2 560 x 2 560 upplösningar. Anledningen till att de är kvadratiska är för effekten på telefonen när du skrollar mellan hemskärmarna.

Bakgrundsbilderna är gjorda för mobiltelefoner med skärmupplösningen Quad HD Plus (inte att förväxla med QHD), men givetvis kan du använda dem på en telefon som har högre eller lägre upplösning.

Bilderna här under har filstorlekar på 525 kilobyte till 1,9 megabyte. Upplösningen är som ovan nämnt 2 560 x 2 560 pixlar.

Vilken av bakgrundsbilderna är din favorit? Eller kanske är ingen av dem i en stil som du tycker om? Kommentera gärna och berätta!

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.