Bakgrundsbilderna från iPhone 14 – ladda ner dem här

apple iphone 14 pro press 2022

Visste du att iPhone 14-serien har bakgrundsbilder som är unika för de nya mobiltelefonerna? Det finns totalt nio bakgrundsbilder följer med förinstallerade med telefonerna – men du kan faktiskt ladda ner dem via internet till din äldre iPhone eller Android-telefon om du vill.

Anledningen till de nya bakgrundbilderna är bland annat den nya låsskärmen och hur den fungerar. I samband med den så introducerade Apple nya, optimerade bakgrundsbilder och tog samtidigt bort nästan alla andra, gamla bilder från tidigare iOS-versioner.

De nya bakgrundsbilderna representerar varje färg som finns till iPhone 14-serien.

  • För iPhone 14 och iPhone 14 Plus är färgerna följande: Blue, Midnight, Purple, Red och Starlight.
  • För iPhone 14 Pro och iPhone 14 Pro Max är färgerna följande: Deep purple, Gold, Silver och Space Black.

Du hittar alla bakgrundsbilderna här under. Klicka på en bild för att visa den i fullformat och håll fingret på skärmen för att visa en meny med vilken du kan spara bilden alternativt direkt använda den som bakgrundsbild.

Bakgrundsbilderna till iPhone 14

Bakgrundsbilderna till iPhone 14 Pro

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.