Nya Netflix syns redan i Apple TV

netflix-logo.jpg


Netflix får delade konton till hösten, men redan idag kommer rapporter om att Apple TV reflekterar de kommande ändringarna. Visserligen rör det sig bara om ett fåtal observationer och nyheten är kanske inte speciellt upphetsande i sig – men nu får vi åtminstone indikationer på att något är på gång.

Kring slutat på augusti ska de unika profilerna bli aktiva hos Netflix och någon ny funktionalitet finns inte för befintliga användare, åtminstone inte än. MacRumors rapporterar om nyheten och enligt dem är det bara att vänta. Det är tidiga kunder som registrerade profiler när Netflix var en DVD-tjänst som nu får se profilerna på sina Apple TV.

I skrivande stund kan man varken ändra eller ta bort profilerna som visas enligt en rapport. Så fort den nya funktionaliteten släpps via Netflix så ska man kunna skapa nya profiler och visa dem på Apple TV. Själv tycker jag Netflix via Apple TV är fenomenalt enkelt och en självklarhet till in TV. Nu saknas bara DTS-HD Master Audio och grymmare bildkvalitet utan hård komprimering.

Någon besökare som noterat de nya profilerna?