HTC One S får INTE Android 4.2.2 eller Sense 5

HTC One S kommer inte att uppdateras till Android 4.2.2 eller Sense 5. Det bekräftar tillverkaren i ett meddelande där man officiellt tillkännager nyheten för de många användarna. En hel del kommer säkert att bli väldigt missnöjda med HTC:s beslut och med dryga året på marknaden så borde One S åtminstone kunna få den senaste Android-versionen, även om inte Sense 5 är möjligt av olika skäl.htc-one-s

Samtidigt kommer nyheter om att den asiatiska modellen av HTC One med dubbla SIM-kortplatser har fått Android 4.2.2. Ett hån mot alla europeiska och amerikanska användare som väntat länge på sin uppdatering. Laddar man ner uppdateringen väger den in på bara 175 MB, jämfört med 465 MB för uppdateringen till den vanliga varianten av HTC One (den utan dubbla SIM-platser).


Nu har HTC alltså retat upp alla med en One S och kunderna som köpte en One utanför den asiatiska marknaden. Man kan ju undra varför de inte håller sitt tidigare löfte om att uppdatera HTC One X, One X+, One S och Butterfly med Sense 5. Troligtvis vill de bara släppa taget om sina telefoner i mellanklassen och lansera nytt istället. Åh, HTC, ni vet att Samsung Galaxy S II får Android 4.2.2 va?

Mikael Anderberg är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster. Mikael har i grunden expertis inom fotografering och kamerautrustning, copywriter och content editing, och SEO. Läs mer om mig här.