Annons

Evernote Market – köp dina anteckningsprylar här!

evernote-market-us

Evernote expanderar genom att starta en ny butik för fysiska produkter. Redan idag finns möjligheten att köpa speciella anteckningsblock som anpassats för den molnbaserade tjänsten – men nu kommer betydligt mer och kraftfullare prylar som ska ta din Evernote-nivå till helt nya höjder.

Evernote Market heter den nya webbsajten som lanseras och där säljs exempelvis ryggsäckar, scanners, tröjor, strumpor (!), pennor och plånböcker – allt till premiumpriser. Det finns även skydd för bärbara datorer och givetvis möjligheten att köpa en digital årsprenumeration på Evernote Premium.

Man har även låtit meddela att ett avtal med 3M ska ge en helt ny serie med PostIt-lappar som anpassats för avläsning med en smartphone. Det hela ska fungera som med anteckningsböckerna från Moleskin och allt som behövs är en telefon med Evernote och dess kamera.

Personligen använder jag Evernote otroligt mycket då alla mina anteckningar sparas där för framtiden. Oavsett om det gäller klotter, bilder, dokument från Word/Excel, scannade kvitton eller annat – allt hamnar i Evernote då det är säkert, synkroniserat och sökbart.

Valet att skapa en marknad för mer fysiska prylar har jag svårt att förstå, inte minst med tanke på vilka priser som Evernote har valt att ta. Om man ser till kvalitén på det som säljs så märks att det inte är skräp som visas utan högkvalitativa märken och produkter med bra egenskaper. Frågan är bara vad man vill få ut av det här draget.

[box type=”note”]Besök Evernote Market här[/box]

Mikael är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster.