Bästa tillbehören till Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxy S4 är på många sätt en underbar smartphone som vid lanseringen verkligen tog marknaden med stor. Prestandan är riktigt bra, skärmen klar och skarp samt med en design som faktiskt inte ser så dum ut ändå. Vill man ha mer än bara en telefon finns även ett stort antal tillbehör som fungerar utmärkt med den här modellen och jag skulle absolut rekommendera någon form av skydd och extra laddare för bästa möjliga upplevelse. Trådlös laddning – hur har vi någonsin klarat oss utan detta i alla år?


S-View Cover

samsung-galaxy-s4-sview-cover

Ett perfekt skydd för telefonen som hindrar skador på såväl fram- som baksida samtidigt som en liten öppning gör att man kan se klocka, meddelanden och inkommande samtal. Kanske lite i det dyraste laget för vad man får, men absolut ett skal värt att titta närmare på när man vill skydda sin Galaxy S4.

Flipcover skyddar skärmen


samsung-galaxy-s4-flip-cover

Om inte ovanstående S-View Cover är acceptabel för plånboken så kanske vanliga Flip Cover är det. Billigare men utan utskuret hål för meddelanden och liknande – vilket de allra flesta säkert klarar sig utan ändå. Tänk på att ingendera av dessa skydd är anpassade för bilhållare… Då fungerar ett vanligt skal mycket bättre.

Trådlös laddningsplatta

samsung-galaxy-s4-tradlos-laddningsplatta

Vill du inte ansluta telefonen till en kabel varje gång den ska laddas kan den här trådlösa laddningsplattan vara rätt tillbehör för dig. Kräver ett speciellt bakstycke på telefonen och kostnaden för båda kan snabbt kosta åtskilliga hundralappar, men tänk då också på att det nya bakstycken är något djupare än kameran vilket även skyddar denna mot repor från exempelvis bord eller liknande.

Bakstycket fungerar även med exempelvis Nokia Fatboy som använder samma Qi-teknik för trådlös laddning, men kombinationen av de tre är en ruskigt dyr lösning så köp ett paket med Samsungs originalladdare och stanna där!

Extra batteripack

samsung-galaxy-s4-extra-batter-pack

Använder du din Galaxy S4 mycket kan batteriet snabbt tömmas på bara några timmar och tills batteritillverkarna släpper bättre batterier så finns här ett extra att ha med på färden. Kommer med ett skyddande skal och slinker lätt ner i ficka, väska eller jacka. Väldigt rekommenderad om man gillar att spela på telefonen!

Hjärtmonitor & andra S-health tillbehör

samsung-galaxy-s4-hjartmonitor

Den som tränar kanske vill ha god koll på kroppen under ett pass och Samsung har flera tillbehör som kan anslutas till Galaxy S4. Vad sägs om en hjärtmonitor som kollar din puls eller S-Band som hjälper dig att beräkna kalorier, stegräkning och mycket mer? Perfekt för träningshjältarna där ute som rör på sig mer än vad jag borde göra.

Skyddsfilm till skärmen

samsung-galaxy-s4-skyddsfilm
Jag struntar i hur bra skärmskyddet är från början och slänger alltid på ett en skyddsfilm, oavsett om det gäller min telefon, kamera, videokamera eller armbandsur. Finns det en glas- eller plastyta som kan repas så ser jag till att skydda den med skyddsfilm och det är en billig försäkring mot just repor. Slag och stötar, inte fullt lika skyddande mot sådana, men just repor är ruskigt otrevliga att få direkt efter ett köp. Köp skyddsfilm direkt!