Annons

Android 4.3 åter på gång till Galaxy S4 & S3

samsung-galaxy-s4-logo.jpg

Efter att ett antal användare av telefonen Galaxy S3 rapporterat in allvarliga stabilitetsbuggar till Samsung så drog den sydkoreanska tillverkaren in uppdateringen av Android 4.3 till såväl Galaxy S3 som nyare Galaxy S4. Förutom en försämrad stabilitet så har även batteriet rapporterats sämre då enheterna måste laddas betydligt oftare än vanligt.

Lyckligtvis tog det mindre än en månad för Samsung att lösa de buggar som man hittat och nu återupptar man lanseringen av Android 4.3 till Galaxy S4 och Galaxy S3. Det betyder att du bör se en notis om en ny uppdatering i din telefon om du inte redan har installerat den senaste versionen – och kanske kan det även betyda att Android 4.4 når oss tidigt nästa år.

Android 4.3 är ett stort problem för Samsung då det smarta armbandsuret Galaxy Gear är mycket beroende av denna och senare versioner. Utan den tappar användaren en hel del funktionalitet och med en långsam utrullning till smartphones världen över följer även en dålig försäljning av armbandsuret. Fler Android 4.3-lurar betyder ökad försäljning.

 

Mikael är en veteran inom teknikvärlden med stor kännedom kring tillverkare, nya tekniker och produkter. Har mångårig erfarenhet från blogg- och it-världen vilken bidrar till utvecklingen av Tekniksmart tillsammans med andra entusiaster.